點解包皮太長做愛會痛?
  • Julia Sunsun

點解包皮太長做愛會痛?


尋日有個新聞,講21歲嘅補習miss同15歲嘅補習學生發生咗性行為。

最後男仔因為下體痛而搵醫生, 揭發咗件事。處男嘅第一次會痛多數係因為包皮太窄,

包皮開口會細啲,卡住龜頭或者陰莖係陰道到唔容易自由滑動,容易會破皮或者裂傷,

可能會搞到流血同痛!又或者第一次唔知點做,亂衝亂撞,都會整到痛。

但個男仔第一次就搞到咁,可能之後會有陰影,就算唔再痛,個人可能會好緊張,

所以除咗醫身都要醫心!

#性 #愛 #做愛 #第一次 #糖不甩 #網上平台

0 次瀏覽

全力支持 SUPPORTED BY:

“累積學習”計劃

Accumulator Scheme

合作伙伴 Partners:

seshglobal.org

訂閱每月消息!

© 2020 Sticky Rice Love 糖不甩
此網誌及相關超連結內的內容純屬普遍意見,若就身體上的任何問題,敬請就個別意見,諮詢閣下的醫生。

The advice given in this platform and the related hyperlink is of a general nature only.  For specific advice on the medical conditions, please consult your medical doctor.