糖不甩義工培訓: 又好玩 又學到嘢!

全力支持 SUPPORTED BY:

“累積學習”計劃

Accumulator Scheme

合作伙伴 Partners:

seshglobal.org

訂閱每月消息!

© 2020 Sticky Rice Love 糖不甩
此網誌及相關超連結內的內容純屬普遍意見,若就身體上的任何問題,敬請就個別意見,諮詢閣下的醫生。

The advice given in this platform and the related hyperlink is of a general nature only.  For specific advice on the medical conditions, please consult your medical doctor.

  • Julia Sunsun

糖不甩義工培訓: 又好玩 又學到嘢!


嗱嗱嗱!! 我哋就招緊義工, 你唔嚟就你"SIT"底 義工可以幫手出POST, 係我哋就嚟有嘅討論區到答問題或者一齊搞吓活動! 揀樣嘢幫手一齊做糖不甩「講依D?!!」義工培訓!

Step 1: 知你唔知の基本性知識 導師: 香港家計會職員 Step 2: 殘酷真相 - 香港性教育現況 導師: 性治療師 Dr Anna Ng Step 3: 梗有一個係左近 - 性暴力 導師: Anti-480反性暴力資源中心職員 Step 4: 愛情長跑是這樣煉成的 – 伴侶溝通技巧 導師: 糖不甩職員

嚟下面依條LINK報名啦! 30號DEADLINE啦!! http://goo.gl/YNps3f

#網上義工 #性教育 #糖不甩 #網上平台

#網上義工 #性教育 #糖不甩 #網上平台

11 次瀏覽