• Julia Sunsun

5個同胸部有關...你唔知嘅嘢!


1) 胸圍最大係L, 最細係AAA。L係係2011年先出現, 因為女人胸部有愈來愈大嘅趨勢

2) 只有人類嘅乳房先會一直隆起, 其實哺乳類動物其實只有係哺乳嘅時候, 胸部先會大, 之後就會細返, 例如猩猩

3) 趴睡會令到胸部變形, 最好係側睡呀! 各位姊妹留意啦!

4) 有D女仔單從刺激乳頭就可以達到高潮。2009年有一個研究, 發現係213個女仔當中, 就有29%會咁!

5) 餵母乳會令媽媽對BB嘅喊聲特別敏感, 可以提供更多照顧!

仲有一個 大家可能會好想知, 世界記錄最大嘅純天然 無加工嘅最大最大最最大SIZE 係.... 48V!!

#胸圍 #胸 #乳頭 #哺乳 #母乳

11 次瀏覽

全力支持 SUPPORTED BY:

“累積學習”計劃

Accumulator Scheme

合作伙伴 Partners:

seshglobal.org

訂閱每月消息!

© 2020 Sticky Rice Love 糖不甩
此網誌及相關超連結內的內容純屬普遍意見,若就身體上的任何問題,敬請就個別意見,諮詢閣下的醫生。

The advice given in this platform and the related hyperlink is of a general nature only.  For specific advice on the medical conditions, please consult your medical doctor.