Disney人物真人版---P走大眼細腰..係索嘅!
  • Julia Sunsun

Disney人物真人版---P走大眼細腰..係索嘅!


有冇發覺Disney人物同公主,好似好靚咁,但望真啲…

個個都係大眼細腰,造型誇張,真實嘅你同我根本唔會咁,咁我哋係咪即係唔靚呢?

芬蘭設計師Jirka Vinse利用電腦合成同自己畫畫,將原本嘅迪士尼角色,重新塑造真人版,睇真啲…自然得嚟又好靚<3我就最鍾意貝兒la!你呢?

我覺得佢哋靚,唔係靠畫佢個個畫得有幾靚,有幾附合「美麗標準」,而係佢哋每個都有自己嘅個性,勇敢咁去做自己鍾意嘅事,有自己風格,先係最靚。

圖入便有…

《小魚仙》愛麗兒

《阿拉丁》茉莉公主

《美女與野獸》貝兒

《小飛俠》Tinker Bell

《愛麗詩夢遊仙境》愛麗詩

《魔髮奇緣》樂佩

#迪士尼 #公主 #電腦合成畫 #美 #個性 #糖不甩

2 次瀏覽

全力支持 SUPPORTED BY:

“累積學習”計劃

Accumulator Scheme

合作伙伴 Partners:

seshglobal.org

訂閱每月消息!

© 2020 Sticky Rice Love 糖不甩
此網誌及相關超連結內的內容純屬普遍意見,若就身體上的任何問題,敬請就個別意見,諮詢閣下的醫生。

The advice given in this platform and the related hyperlink is of a general nature only.  For specific advice on the medical conditions, please consult your medical doctor.