• Julia Sunsun

First Kiss Kiss Kiss<3 各國平均初吻年齡


中國:23歲

台灣:17.8歲 日本:17.7歲 美國:13歲 英國:14歲 香港:15.8歲 資料來源:《100毛》100Most 你嘅第一次又係幾時呢?我二十歲都未錫過係咪好遲?

依家嘢冇話遲定早,只有ready同唔ready,第一次得一次嘛!

#初吻kiss小知識糖不甩網上平台100毛

499 次瀏覽

全力支持 SUPPORTED BY:

“累積學習”計劃

Accumulator Scheme

合作伙伴 Partners:

seshglobal.org

訂閱每月消息!

© 2020 Sticky Rice Love 糖不甩
此網誌及相關超連結內的內容純屬普遍意見,若就身體上的任何問題,敬請就個別意見,諮詢閣下的醫生。

The advice given in this platform and the related hyperlink is of a general nature only.  For specific advice on the medical conditions, please consult your medical doctor.